Иновативна техника за готвене

Иновативна отоплителна техника плюс перфектна топлоизолация

.....................................................................................

30 процента по-добри от енергиен клас А!


- А минус 30%”: иновативна отоплителна техника плюс перфектна топлоизолация
- cookControl 68: ефективни програми, перфектен резултат – тествани хиляди пъти
- Лесна употреба и комфорт – от ясен дисплей до термоустойчиво стъкло


За щадящи ресурсите домакински уреди на Siemens  досега се считаха предимно високоефективните хладилници, енергоспестяващите перални машини или световните шампиони по пестене на вода сред съдомиялните. А Siemens – пионер по отношение на устойчивост и лидер в развитието на особенно енергоефективни домакински уреди – работи от години върху това, да подобри енергийния баланс на своите фурни.  Сега компанията представя крайъгълен камък в тази област: първата фурна за вграждане, която пада с една трета под прага на енергиен клас А. Същевременно изисканият уред от неръждаема стомана разполага с абсолютни предимства, които го правят комфортен, приятен и надежден партньор в кухнята.


Горещи вътре – външно студени


С 0.69 кВтч на при конвенционално отопление и 0.83 кВтч при конвекторен режим на работа, новият модел работи изключително ефективно. Причините за това са и в оптимираната изолация на корпуса, благодарение на която  сега се губи по-малко топлина. Добре уплътнената врата на фурната с термозащитно стъкло Comfort поддържа допълнително постоянна температура във вътрешното пространство и намалява загубите до минимум. Придружаващ защитен ефект: външната температура на вратата се покачва на максимум 40 градуса Целзий –вече почти не са възможни изгаряния. И освен това електронното управление на температурата поддържа топлината във фурната постоянна, точно и ефективно според избраната степен – между 30 и 300 градуса.


Програмна автоматика cookControl: умно и ефективно


Открояващо се качество на новата вградена фурна с XXL размер е програмната автоматика cookControl: сред 68 програми от печене до задушаване винаги ще намерите желаното – и с натискане на бутон се стартира добре обмислена програма, която е тествана хиляди пъти и убеждава с перфектен резултат. Акцентът при cookControl не е само върху най-добри резултати като например крехко месо, точно изпечен сладкиш или хрупкав зеленчук, но именно върху една програмна логика, която използва енергията оптимално. Който използва cookControl може да бъде сигурен, че е избрал както успешен така и икономичен път. И този, който разчита на собствения си усет и избира между 13 начина на нагряване – между които 3D plus циркулация на горещ въздух, степен за пица, печене със задържане на влагата, задушаване или подтоплянер разчита на икономисващ ефект благодарение на постоянно разработвана и зряла отоплителна техника.Комфорт във фурната


Дори само cookControl е синоним на върховен комфорт: той навигира сигурно и неопитните към – вкусната – цел.Програмите се избират бързо и лесно чрез диалогова електроника с ясно показание на текста. За приятното обслужване спомагат обаче и други функции и качества като например телескопичното изтегляне, ярката Soft-светлина или автоматичното бързо затопляне. Благодарение на GranitEmail фурната се почиства лесно и бързо. По желание еколизата – доразвита от Siemens форма на пиролиза, разтваря при температура от 270 градуса на прах по-големи замърсявания. За сигурността на печката се грижат и защитно изключване и защита от деца.


Повече: преглед на фурните >>